Skip to main content

Telefoniløsninger

Er det noe vi har kompetanse på, er det telefoniløsninger!

IP Solutions har lang erfaring med leveranse av telefoniløsninger. Vi ble faktisk grunnlagt nettopp på bakgrunn av kompetansen som gründerne hadde innenfor dette området.

I dag tilbyr vi flere ulike løsninger mot bedriftsmarkedet, slik at vi dekker de fleste behov som finnes. Vårt spekter strekker seg fra fastinstallerte telefonsentraler, til mobilløsninger kombinert med ip telefoni. Felles for alle produktene er en høy grad av innovasjon og brukervennlighet. Noen av produktene kan også skreddersys og tilpasses mer enn andre.
Dersom selskapet du jobber i har et stort fokus på sikkerhet, kan vi levere en Tyskprodusert løsning ved navn Innovaphone. Dette systemet innehar noen av de høyeste sertifiseringskravene som finnes mot bl.a forsvarsindustrien.
Innovaphone kan også integreres mot en rekke fagsystemer, og det kan gjøre en rekke ting få andre telefonisystemer kan gjøre. Et eksempel er f.eks click2call fra din egen webside – dersom kunde er inne på websiden til selskapet ditt, vil web browseren til kunde bli satt opp som en telefon, slik at kunde enkelt kan ta kontakt. Et annet eksempel er at man kan benytte systemet som porttelefon med visning av videobildet fra porttelefonen på telefonens display.

Les mer om IP basert telefoni her.

Er du på utkikk etter en enklere løsning, kan kanskje en mobilløsning være tingen for deg? Med mobilt sentralbord og tilhørende app, er man ikke lenger fastlåst til hverken geografisk plassering eller påtvunget enhet – velg om du vil svare på en samtale rett fra din egen web browser – praktisk om man er i land hvor telefoni er dyrt, fra fast telefon, fra en IP klient på mobil / PC, eller på mobiltelefonen.

Vi leverer også gode verktøyer for kostnadskontroll – hvor bedriften selv bestemmer hvor mye de skal dekke hver mnd, resten kan eksempelvis trekkes i lønn – vi hjelper deg naturligvis med en policy.
Gode verktøyer kombinert med svært priser gjør våre produkter til noen av markedets beste. Vi har også et godt utvalg av telefoner og tilleggsutstyr i webshop.

Les mer om telefoni løsninger her.

Ta kontakt med oss i dag for en komplett gjennomgang av dine telefoniløsninger!

Kontakt oss