Skip to main content

Ønsker du markedets beste POS-system?

Kontakt oss i dag for tilbud på vårt kassasystem med integrert netthandelsløsning – vi leverer alt du trenger for å drive butikk. IPS er stolt leverandør av Norges mest solgte kassasystem.


  Våre løsninger gir deg som kunde en unik fleksibilitet på tvers av alle bransjer

  Selvbetjeningskasse

  Cafe & Restaurant

  Butikk

  Webshop

  Kundeklubb

  Kassaløsninger i alle størrelser

  Vi tilbyr kasseløsninger i alle størrelser, fra 10″ PAD til 34” selvbetjeningskasse. For butikkasser er standardformat 15,6 “, 17” og 21,5”.

  Kjært barn har mange navn, og det samme har butikkdata

  Noen kaller det kasseløsning, andre POS, en tredje butikkdata, noen også kasseløsninger. Uansett hvilket ord man benytter, er det bra å vite at IPS Solutions leverer kasseløsninger godkjent i henhold til kassasystemlova / kassasystemforskrifta.

  Våre systemer er satt sammen av det beste markedet kan tilby. Vi mener det er svært viktig med kvalitet i alle ledd, både på software og hardwaresiden, og har derfor avtaler med leverandørene vi anser at tilbyr de beste garanti og supportordningene som finnes.

  En butikkdataløsning er som regel selve livsnerven i enhver virksomhet som omsetter varer over disk – dersom løsningen slutter å fungere, er det kritisk viktig at man får den i gang igjen så raskt som mulig.

  Våre løsninger gir deg som kunde en unik fleksibilitet på tvers av alle bransjer. Systemet er allerede installert i 59 ulike bransjer, med en rekke unike funksjoner og løsninger tilgjengelig, og alt leveres naturligvis tilpasset din bransje. Vår software er integrert mot 40 ulike regnskapssystem, hvilket gjør at dagsoppgjør og i enkelte tilfeller også bilag mellom kassesystemet og regnskapssystemet går helautomatisk, man sparer følgelig mange kroner i utgifter til regnskapsfører.

  Integrert med nettbutikk/webshop

  Oppstart av en webshop har aldri vært enklere. Trykk «opprett webshop» i kasseløsningen og få en ferdig webshop på noen minutter. Webshopen er integrert med kundeklubb, Vipps og Klarna.

  Intuitiv, rask og enkel

  Vårt mål er at løsningen skal kunne benyttes av alle, selv med minimal butikkerfaring. Om du er ung eller gammel, teknisk kompetent eller inkompetent, er en løsning levert av IP Solutions svært enkel å lære seg

  Integrasjon mot de fleste regnskapssystemer

  Vår software er integrert mot 40 ulike regnskapssystem.

  Benyttes daglig i mer enn 50 bransjer

  Prisgunstig

  Vi leverer kasser i alle prissegment. Fra en enkel knappekasse med light lisens for kiosksalg og annet, til en mer omfattende løsning med lagerstyring, webshop og mye mer

  Markedets beste kundeklubb

  Tilby kundene et lojalitetskonsept som passer din virksomhet. Gjør utsendinger på en rimelig måte via sms og mail. Øk kundens tilhørighet med flere ulike rabattnivåer som gull, sølv og bronsje, eller tilby rabatt på hver 5. vare (eller intervallet du selv bestemmer).

  Administrer din butikk fra hele verden

  Følg med på omsetningstall, ta ut rapporter, endre varer og alt annet man daglig gjør i butikken.

  Varetelling

  Med en av markedets enkleste apper kan man telle varer ved hjelp av din egen mobil, bruk mobilkameraet som skanner. Der man tidligere trengte dyre varescannere, kan alle benytte egen mobil.

  Bankterminaler og kortinnløsningsavtaler

  IP Solutions tilbyr bankterminaler og kortinnløsningsavtaler fra våre samarbeidspartnere Nets, Swebank og Verifone.

  Kassasystem med IP Solutions gir deg

  Full lagerstyring – Systemet og eget personal vet alltid hva som finnes på lager.

  Administrering av egen butikk fra hvor som helst – hent ut kontinuerlig oppdatert statistikk fra der du befinner deg.

  Flere typer betaling – kombiner betaling via kort, kontant, vipps eller faktura, eller kanskje en kombo av alle?

  Fakturering – har du større kunder? Send de faktura på tidspunkt dere blir enige om.

  QR-koder – print ut QR koder som kunden kan scanne for å få mer informasjon om varen.

  Kjedeløsning – har du flere enn en butikker? Se lagerstatus, hent ut statistikker, reserver varer osv på tvers av kjeden.

  Gavekort – Trykk opp egne laminerte, bruk QR kode, en tallkode eller en vanlig kvittering – valget er ditt.

  Tilleggsprodukter til kassasystem

  Kortinnløsningsavtaler – i samarbeid med NETS og Swebank tilbyr IPS gode kortinnløsningsavtaler. Dette sikrer at du som sluttkunde aldri betaler mer enn du burde for alle korttransaksjoner gjennomført i din virksomhet. Dess høyere volumet på banktransaksjoner er, jo bedre avtale kan vi hjelpe til å fremforhandle. (Gjelder ikke banaxept).

  Bankterminaler – Sammen med våre gode leverandører tilbyr vi bankterminaler i alle typer og størrelser. Terminalene støtter naturligvis tæpping, noe flere setter pris på i tiden med økt fokus på smittekilder. IPS tilbyr både stasjonære, mobile (wifi/gsm) og portable terminaler.