POS / Datakasse / PC kasse / Butikkdata

 • Rask måte å handle på

 • Gir opplevelse av mindre kø

 • Behagelig og smidig i kjøpssituasjon

Prisgunstig

Vi leverer kasser i alle prissegment. Fra en enkel knappekasse med light lisens for kiosksalg og annet, til en mer omfattende løsning med lagerstyring, webshop og mye mer

Intuitiv, rask og enkel

Vårt mål er at løsningen skal kunne benyttes av alle, selv med minimal butikkerfaring. Om du er ung eller gammel, teknisk kompetent eller inkompetent, er en løsning levert av IP Solutions svært enkel å lære seg

Integrasjon mot de fleste regnskapssystemer

Vår software er integrert mot 40 ulike regnskapssystem.

Benyttes daglig i mer enn 50 bransjer

Integrert med nettbutikk / webshop

Integrert med vår kasseløsning tilbyr vi også nettbutikk i 5 ulike nivå, hvor nivå 1 er gratis. Nettbutikk kommer også med kundeklubb ferdig integrert.

Markedets beste kundeklubb

Tilby kundene et lojalitetskonsept som passer din virksomhet. Gjør utsendinger på en rimelig måte via sms og mail. Øk kundens tilhørighet med flere ulike rabattnivåer som gull, sølv og bronsje, eller tilby rabatt på hver 5. vare (eller intervallet du selv bestemmer).

Administrer din butikk fra hele verden

Følg med på omsetningstall, ta ut rapporter, endre varer og alt annet man daglig gjør i butikken.

Varetelling

Med en av markedets enkleste apper kan man telle varer ved hjelp av din egen mobil, bruk mobilkameraet som skanner. Der man tidligere trengte dyre varescannere, kan alle benytte egen mobil.

Bankterminaler og kortinnløsningsavtaler

IP Solutions tilbyr bankterminaler og kortinnløsningsavtaler fra våre samarbeidspartnere Nets, Swebank og Verifone.

Kjært barn har mange navn, og det samme har butikkdata. Noen kaller det kasseløsning, andre POS, en tredje butikkdata, noen også kasseløsninger.

Uansett hvilket ord man benytter, er det bra å vite at IPS Solutions leverer kasseløsninger godkjent i henhold til kassasystemlova / kassasystemforskrifta.
Våre systemer er satt sammen av det beste markedet kan tilby. Vi mener det er svært viktig med kvalitet i alle ledd, både på software og hardwaresiden, og har derfor avtaler med leverandørene vi anser at tilbyr de beste garanti og supportordningene som finnes.
En butikkdataløsning er som regel selve livsnerven i enhver virksomhet som omsetter varer over disk – dersom løsningen slutter å fungere, er det kritisk viktig at man får den i gang igjen så raskt som mulig.

Våre løsninger gir deg som kunde en unik fleksibilitet på tvers av alle bransjer. Systemet er allerede installert i 59 ulike bransjer, med en rekke unike funksjoner og løsninger tilgjengelig, og alt leveres naturligvis tilpasset din bransje. Vår software er integrert mot 40 ulike regnskapssystem, hvilket gjør at dagsoppgjør og i enkelte tilfeller også bilag mellom kassesystemet og regnskapssystemet går helautomatisk, man sparer følgelig mange kroner i utgifter til regnskapsfører.

Selvbetjeningskasse

I tiden hvor fokus på kostnader øker for hver dag som går, kan det kanskje være interessant med en selvbetjeningskasse som en del av kasseløsningen?

Ville det ikke være greit å slippe og ta i mot alle bestillinger, og spare personalkostnader på denne jobben? Våre løsninger kan settes opp på samme måte som man kjenner lignende løsninger fra hos f.eks Burgerking og McDonalds, eller de større varehusene i Europa.

Cafe og restaurant

La oss si at du driver en cafe – ville det ikke være greit å slippe og ta imot alle bestillinger, og spare personalkostnader på denne jobben?

Om du driver restaurant / cafe, tilbyr vi funksjonalitet skreddersydd din bransje. Bordkart, waiter app for pad / mobil for å bygge ordre, utskrift på flere ulike printere med mulighet for å sende ordre til salatbar, kjøkken, bartender etc, varelagerstyring med riktig beregning og kalkulering av råvarer, booking av bord, bestillingsforslag av varer og en rekke andre funksjoner.

Butikkoppsett

Se for deg en typisk norsk butikk hvor man finner et plagg / sko / vare som fanger din interesse. Hva må man som regel gjøre?

Jo; spørre noen om hjelp, for å se om størrelsen / fargen finnes tilgjengelig etter ønsket  preferanse. Med en selvbetjent kasse kan man få kunden til å gjøre jobben man tidligere trengte ansatte til å utføre, og på den måten spare store personalkostnader. Litt avhengig av bransjen din bedrift tilhører, vil man typisk kunne regne hjem investeringen av en slik type løsning på 1 -3 mnd. Skjermen til den selvbetjente kassen kan også settes opp til å vise reklame når den ikke benyttes av kunder. Våre kasseløsninger settes også ofte opp til å selge produkter, med integrert kvitteringsskriver og bankterminal. Ettersom selvbetjeningskassene er linket opp mot butikkens vanlige butikkdata, vil lagerstatus alltid være ajour. Salgstall og statistikker vil også bli oppdatert for hele butikken. En slik løsning benyttes like bra i en kantine som på en cafe eller sko / klesbutikk. Vårt kassesystem kan også kobles til eksterne skjermer for å booste salg i butikken. Vi tilbyr såkalte digital signage løsninger fra bl.a Box technologies. Dersom du ønsker å se litt mer om hva digital signage er, se her.

Webshop

Integrert i våre systemer finner man også en webshopløsning som kan settes opp i flere ulike nivåer. Felles for alle nivåer, er at webshopen er linket direkte opp mot ditt kassesystem.

Alt henger sammen i samme økosystem, og oppsettet er svært enkelt kontra hva man finner hos mange av våre konkurrenter. Løsningen kan settes opp som en enkel webside med fremvisning av dine produkter uten mulighet til å bestille, eller som en mer omfattende webshop med «click and collect» i din butikk og flere ulike betalingsmidler.
Dersom man driver butikk, vil kundelojalitet bli mer viktig for hvert år som går. Det koster ca 5 – 10 ganger så mye å få en ny kunde, som å beholde en eksisterende kunde.

Kundeklubb

En god webshop i kombinasjon med en fin butikk, med en god kundeklubb på toppen, vil være alfa omega for å levere gode resultater.

I samarbeid med en av våre mange partnere, tilbyr IPS en av markedets mest innovative løsninger for kundelojalitet. Kundeklubben er svært enkel å ta i bruk, den er integrert mot både kasseløsningen og webshopen, og tilbyr en rekke smarte funksjoner til en svært hyggelig pris. Diller kundeklubb tilbyr flere ulike lojalitetskonsepter, med utsending på sms / mail. Vi leverer en personifisert dialog med kunden, basert på hva kunde viser interesse for.

Kassesystem levert av IP Solutions gir deg:

 • Full lagerstyring – systemet og eget personal vet alltid hva som finnes på lager
 • Administrering av egen butikk fra hvor som helst – hent ut kontinuerlig oppdatert statistikk fra der du befinner deg.
 • Flere typer betaling – kombiner betaling via kort, kontant, vipps eller faktura, eller kanskje en kombo av alle?
 • Fakturering – har du større kunder? Send de faktura på tidspunkt dere blir enige om
 • QR-koder – print ut QR koder som kunden kan scanne for å få mer informasjon om varen
 • Kjedeløsning – har du flere enn en butikker? Se lagerstatus, hent ut statistikker, reserver varer osv på tvers av kjeden.
 • Gavekort – Trykk opp egne laminerte, bruk QR kode, en tallkode eller en vanlig kvittering – valget er ditt.
Les mer

Hvorfor Selvbetjent?

Produktivitetsgevinst

Ved å fristille de ansattes tid fra betjening av kasse, vil de ansatte kunne benyttes på en annen måte. De kan betjene kunder i butikk, jobbe på kjøkken, være barista, blande drinker etc. De ansattes arbeidstid brukes på en annen måte, og bedriften sparer penger.

Kundeopplevelsen

Brukere må sørge for at selvbetjente kasser passer med den totale kundeopplevelsen butikken/restauranten ønsker å tilby.

Positive effekter

Mer samarbeid og teamarbeid blant ansatte: utnytter arbeidskraften som tidligere var låst til kassen.

Selvbetjent kasse

  • Integrert kvitteringsskriver og bankterminal
  • Mulighet for betaling med ansattkort i tillegg til bankkort (for bl.a kantine)
  • Bilde av produkt på knapper – kunder gjenkjenner varen de handler
  • Oversiktlige rapporter og statistikk
  • Kan kobles til vekt – tilrettelegger systemet for varer som selges i løsvekt
  • Kasse settes opp som en nettside som vises istedenfor normalt betjeningsbilde
IT løsninger - IP Solutions- Fiber-Butikkdata og selvbetjeningsløsninger-Telefoniløsninger-IT/Drift/skytjenester

Tilleggsprodukter til kassesystem:

   • Kortinnløsningsavtaler i samarbeid med NETS og Swebank tilbyr IPS gode kortinnløsningsavtaler. Dette sikrer at du som sluttkunde aldri betaler mer enn du burde for alle korttransaksjoner gjennomført i din virksomhet. Dess høyere volumet på banktransaksjoner er, jo bedre avtale kan vi hjelpe til å fremforhandle. (Gjelder ikke banaxept).
   • Bankterminaler Sammen med våre gode leverandører tilbyr vi bankterminaler i alle typer og størrelser. Terminalene støtter naturligvis tæpping, noe flere setter pris på i tiden med økt fokus på smittekilder. IPS tilbyr både stasjonære, mobile (wifi/gsm) og portable terminaler.

Integrasjon regnskap

 • Regnskapsdata, fakturajournal og websjournal kan overføres automatisk hver natt eller etter andre ønsker til regnskapssystem hos regnskapsfører. Ingen «etter-plotting» av regnskapsdata.
 • Elektronisk fil blir sendt pr. mail/via API. Mottaker av regnskapsdata laster ned fil som automatisk konverterer alle posteringer til regnskapssystemet.
 • Utvalg regnskapssystemer som kan integreres (API) til systemet;
  • Visma Global, Multisoft, Visma Business, Dl-Systemer, Mamut, Zirius, Duett, Navision, lnfoEasy, Visma Rubicon, Axapta, Scenarion, Uni Micro, BAS økonomisystem, Visma Avendo, Microsoft Dynamics AX 4.0 (n4b), 24Seven0ffice, Akelius, e-conomic, Agro Økonomi, XLEDGER.NET, Formula regnskap, SageSO, Matrix økonomi, Tripletex m.fl.

Omsetningsrapport/Journaler

 • Svært tidsbesparende omsetningsrapporter med integrasjon mot ønsket regnskapssystem. Velg ulike maler for hvordan du ønsker at kasseoppgjøret skal gjennomføres og om avvik skal være synlig før eller etter oppgjøret.
 • Fakturajournal sendes til ønsket regnskapssystem
 • Webjournal sendes til ønsket regnskapssysttem

Favorittknapper | PLU

 • Favorittfunksjonen i systemet er mer enn hurtigtaster for varer. og snarveier til ulike funksjoner i systemet.
 • Favorittfunksjonen i skjermbilde lages enkelt og kan variere i størrelse og farger.
 • Favoritter brukes som oftest på varer og tjenester som ikke har strekkode eller at strekkode ikke er implementert i bedriften. Her kan man definere omfattende rutiner for alle funksjonene som systemet inneholder.
 • I tillegg så har systemet integrasjon til Microsoft Office som gjør det mulig å lage automatiske skjemaer, tilbudsmaler og ordredokumenter. Systemet har klipp og lim funksjon i alle tabeller som gjør ajourhold enkelt. Alt kan legges på favoritter.

Vareskanning

 • Systemet håndterer strekkoder (også QR og RFID) og søker i EAN nr., varenr., varenavn.
 • Det kan være flere EAN nr. på samme vare. Det kan kobles strekkoder til leverandør, farge, størrelse m.m. Det kan skrives ut strekkoder på «hentelapper» som betales i butikk, bestilles og leveres senere og som er knyttet opp til ordre, kundenavn osv. og/eller deponering eller byttelapp for kjøpt vare.

Varelagerstyring

 • Et varelager omfatter beholdning av varer som har blitt anskaffet for produksjon eller videre salg. Systemet har svært godt lagerstyringssystem opp mot hvert brukersted, datakassepunkt og hovedlager. Den gir en god oversikt over hvilke brukersted/lager som har hvilke vare og kan hentes fra hvert datakassepunkt.
 • Systemet gir også mulighet for automatisk anbefaling av varebestilling, vare-supplering, plukk-lister m.m.

Varemottak | Vareutsending

 • Systemet gir deg kontroll over varehåndtering fra varemottak, vareutsending, plukk-lister, korrigeringer, ordrehåndtering, fakturering til varetelling.

Håndterminal rett fra lommen

(NB! Denne appen erstatter ikke håndterminal men anses som et supplement)

 • Denne appen kan lastes ned fra Google Play og App Store
 • Herfra kan man utføre:
  • Varetelling
  • Varemottak
  • Bestilling og ordre

Kontant | Terminal | Kreditt

 • Det kan ved avslutning av salget velges om det skal til kontant, bankkort, gavekort eller kredit/ faktura. Systemet håndterer også «cash guard» system
 • Kreditt-/ fakturasalg krever gyldig betalingsbetingelse som er forhåndsgodkjent i kundekartoteket. Systemet etter-beregner rabatter dersom kunden er satt opp med rabatt.
 • Systemet håndterer også ulike valuta du selv bestemmer.

Fakturaprogram

 • Systemet produserer elektronisk faktura og håndterer kid.nummer med integrasjon mot regnskap (OCR fil fra bank til systemet) . Det er også tilrettelagt for EHF faktura
 • Det kan velges mellom utsending av faktura pr. mail (pdf), direkte fra systemet eller utskrift for utsendelse pr. post.
 • Det kan settes opp maler for faste ordre med mulighet for korrigeringer.

«Factoring»

 • Når bedriften har ekstern faktureringstjeneste vil systemet produsere fakturagrunnlag

Uttak | Innskudd

 • Funksjonen gir salgsstedet mulighet til å ta ut kontanter for ønsket innkjøp til salgsstedet f.eks. ved innkjøp av lyspærer og andre nødvendige forbruksvarer. Ved uttak som er større enn innkjøp, registreres avvik som innskudd.
 • Systemet gir riktig underlag til regnskap.

Parkering av ordre

 • Systemet gir mulighet til å parkere ordre ved behov. Dette for å unngå sletting av ordre ved feks. kunden har glemt kortet sitt i bilen eller kunden ønsker å fortsette kjøp av produkter osv. Funksjonen benyttes også på serveringsteder ved parkering på bord.

Splitt av regning

 • Systemet håndterer f.eks. at to kunder som ønsker å betale hver sin del av ordren.
 • I HoReCa bransjen er det mulig å settes opp med bordkart og bordplasseringer som enkelt kan justeres feks. ved at flere bord settes sammen eller splittes. Bestillinger kan parkeres på bord og bordplassering. Dette gjør det også enkelt å splitte regningen på gjester som har delt bord og eventuelt fortsette å parkere ordrer på gjester som blir igjen. Det kan også enkelt opprette ny bordplasseringer for gjester som senere tilkommer bordet.

Prismatrise | rabattmatrise | mva.

 • Muligheter for forehåndsfastsettelse av bl.a. pris, rabatter av varer, fast kunderabatt og tjenester.
 • Systemet gir også muligheter til å begrense tilgang for ansatte og segmentere rabattmatriser til vareutvalg, kampanjeperioder m.m.
 • Systemet håndterer ulike mva. satser (f.eks. 0, 15 ,25) Det settes opp posteringsgrupper for å skille opp mot regnskap.

Etikettoppsett

 • Funksjonen gir mulighet til å produsere egne eller ferdig produserte etikett formater. Systemet har ulike forslag til maler av etikettproduksjon.
 • Vi levere som ekstrautstyr, ulike typer etikettskrivere.

Forhåndsbetaling

 • Funksjonen gir mulighet til å forhåndsbetale deler av ordren som f.eks ved krav om depositum ved kjøp av varer og tjenester. Dette kan være ved f.eks.. kjøp av «ikke lagerførte varer».

Tilgodelapp

 • Systemet kan produsere tilgodelapp løsning ved f.eks. reklamasjoner og varer i retur med ønsket tekst for bedriftens tilgodelappregler. Eksempelvis antall mnd., kun bytte til andre varer m.m.

Byttelapp | Deponering

 • Systemet produserer byttelapper med ønsket tekst for bedriftens bytteregler. Eksempelvis antall mnd., kun bytte til andre varer m.m.
 • Systemet produserer også tilsvarende løsning for-deponering av varer.

Bestillingsforslag

 • Ved å forhåndsbestemme ønsket minimum/maksimum pr. vare i varelageret vil systemet gi bestillingsforslag fra respektive leverandører. Bestillingsforslaget kan sendes digitalt direkte fra systemet.

Svinn registrering

 • Når vare har gått ut på dato eller blitt defekt kan respektive varer bli registrert som svinn ved enkle tastetrykk. Systemet gir da mulighet til statistikk over bedriftens svinn med hvem, hva, når, hvor osv. Gir bl.a. muligheter til å korrigere bestilling av ferskvare.

Reklamasjoner

 • Funksjonen fungerer som retur av varer og tjenester som har feil og mangler eller går under garantikjøp. Systemet gir regnskapsunderlag ved reklamasjoner.

Statistikker

 • En av markedets mest omfattende statistikk program. Nettbaserte løsninger gir tilgang til komplette statistikker på alle nivåer. Statistikkene tilpasses dynamisk slik at man kan studere utviklingen i detalj. Kopieres raskt til regneark slik at tallmaterie effektivt kan bearbeides videre.
 • Statistikker segmenteres i forhold til budsjett, brukersted, produkter, ansatt, dag, uke, år og en rekke andre preferanser. Statistikkene kan tilpasses dynamisk slik at man kan studere utviklingen i detalj. Alt tallmateriale kopieres raskt til regneark slik at tallene effektivt kan bearbeides videre.
 • Dashbord
 • Statistikker for bl.a. budsjett pr. ansatt, avdeling eller bedrift i nåtid i kassebilde og/eller på ekstern pc/mobiltelefon.
 • Systemet linkes til webside for samlet å gi oversikt over alle dine butikker, eller din ene butikk. Data sendes fra butikkene hvert tiende minutt, og websiden oppfriskes automatisk hvert minutt. Statistikker som kan vises:
  • Omsetning mot rabatt, budsjett eller i fjor.
  • Antall ordre, ordrelinjer eller enheter
  • Snitt salg, enheter eller linjer
 • Her kan det defineres datoutvalg selv, eller benytte ferdige knapper for i dag, i går, denne uken, forrige uke, i år eller i fjor.
 • Budsjettallene som det sammenlignes med gjelder frem til og med dagens dato dersom knapper velges. Da gir dashbord et godt sammenligningsgrunnlag.

MIN PCKASSE

For deg som liker å ha kontroll når du er på farten

 

 • Det er mange fordeler med et digitalt kassesystem, og en av dem er mulighetene for å sjekke rapporter når du selv er på farten. Alle som benytter PCKasse har tilgang til denne siden, alt du trenger er internettilgang og personlig login.
 • På dashbordet har du oversikt over

 

 • Ordre klar for faktura
 • Åpne varemottak
 • Ordre uten dagsoppgjør
 • Parkerte ordre
 • Ordre klar for journal forrige mnd
 • Dagsoppgjør klar for journal forrige mnd
 • Åpne webordre
 • Del-leverte webordre
 • Webordre som ikke er hentet ned

 

 • I menyen kan du sjekke avdelinger, omsetning, varegrupper, salg per time og regnskap. Under regnskap kan du da søke på fakturanummer, se fakturajournal, kassejournal eller journalkopier.

Adgangskontroll | Sladrerull | Timeregistrering

 • Systemet kan definere brukerrettigheter og gi individuelle tilgangsnivåer til brukere.
 • Programmet har lovpålagt tidsregistrering for bransjer som trenger dette. Systemets omfattende aktivitetslogger gir bedriftene gode kontrollrutiner.

Kunde- og leverandørkartotek

 • Enkel nyregistrering av kunder i databasen/datakassen (samkjøres med alle brukerstedene).
 • Oppslag til telefonkatalog på nett ved å taste inn navn, organisasjonsnummer eller telefon nummer. Muligheter for utsending av epost, sms og faktura direkte fra kundekartotek.
 • Leverandørartoteket er tilsvarende som kundekartoteket med enkel nyregistrering av leverandører i databasen og datakassen.
 • Oppslag til telefonkatalog ved inntasting av navn, org.nr. eller telefonnr. All ønsket kontaktinfo m.m. vil kunne registreres her.

SMS | Epost utsending

 • Systemet gir muligheten til å kommunisere til kundene i kundedatabasen på epost eller sms direkte fra datakassesystemet.

Magnetkort

 • Systemet håndterer gavekort, ansatte-kort, bonuskort (f.eks. betal 2 for 3 plagg, kaffeavtale), bedriftskort m.fl. Kunde får oppdatert saldo på utskrift fra kvitteringsprinter.
 • Sentralt gavekort er avgjørende for fleksibel kundebehandling.
 • Løsningen er basert på en elektroniske gavekort som gjør at kundenes gavekortsaldo automatisk blir ajourført i et sentralt register. Dette gir mulighet for å utstede gavekort, bonuskort o.l. mellom brukersteder.

«Pop Up» funksjon | Mer-salg

 • Systemet gir beskjed i form av Pop Up bilde med en ønsket tekst som gir selger påminnelse om f.eks. «noe å spise til kaffen», kampanjesalg, tilhørende produkter, kundeklubb m.m.

Garanti kvittering

 • Når vare har gått ut på dato eller blitt defekt kan respektive varer bli registrert som svinn ved enkle tastetrykk. Systemet gir da mulighet til statistikk over bedriftens svinn med hvem, hva, når, hvor osv. Gir bl.a. muligheter til å korrigere bestilling av ferskvare.

Gavemerking

 • Funksjonen fungerer som retur av varer og tjenester som har feil og mangler eller går under garantikjøp. Systemet gir regnskapsunderlag ved reklamasjoner.

Import og eksport varedata

 • Systemet gir mulighet til å importere varelinjer, kundekartotek, ordrer og annen historiske data. Tilsvarende kan eksporteres.

Integrasjoner

 • Systemet kan integreres mot en rekke plattformer som eksempel webshop, bankterminaler, A4 printere, løsvekt, regnskap, eksternt vareoppslag, systemdatabaser m.m.

Oppsett

 • Våre bedriftsrådgivere kartlegger hvilke behov og ønsker som skal ivaretas ved oppsett av systemer og/ eller integrasjoner mot eksisterende løsninger før igangsetting av leveranse. Ved behov vil vi også være representert med prosjektledere og teknisk fagpersonell for å kvalitetssikre behov, ønsker og tilretteleggelser for optimalisering av systemene.
 • IPS setter opp systemet etter gitte kriterier fra IPS, kundens ønsker og andre forhold som skal i varetas før installasjon.

Installasjon | Opplæring

 • IPS installerer leveransen og gir opplæring til alle eller utvalg av ansatte etter nærmere avtale etter behov, rolle og kunnskap. Installasjon og opplæring vil normalt være på brukerstedet, men kan også gis via Skype eller Team Viewer med telefoni.

Bytteservice | Support

 • Vi har 60 mnd. garanti på våre leveranser såfremt ikke annet er avtalt. I leieperioden vil også bytteservice og support være tilgjengelig for bedriften.

Back Up system | Oppdateringer

 • IPS Back Up system er inkludert hvorpå databasen blir ivaretatt i tilfelle tyveri, brann, hærverk osv. da har vi muligheten, etter godkjenning fra kunde, å installere nytt system med all tidligere informasjon som var i datakassen.
 • Kontinuerlig oppdatering av programvaren inngår i våre avtaler.

Regnskapsutlegg

Det eksporteres ferdig konterte bilag til følgende systemer i oversikten under.  

Ikke alle systemer kan ta imot alle data, og det er huket av for hva som eksporteres til hvert system. 

– Når man kjører en fakturajournal, er det ferdig konterte bilag som sendes, ikke en fakturaeksport med varer og all info.

Det betyr at hvis regnskapssystemet ikke kan purre på bilag, kun fakturaer, så vil man IKKE kunne purre fra systemet.

– Hvis systemet ikke kan importere KID, så kan det oftest heller ikke lese inn OCR (KID innbetalinger) fra banken. Unntaket er hvis de har et standard utseende på KID, slik at det kan formatere KID koden etter den spesifikasjonen.

«Systemet har hatt stor suksess med integrasjon med Uni Economy og går nå helt til topps i Uni Micros kåring av «Kvartalets beste integrasjon» for Q4.

Systemet har hatt en jevn og fin kundetilvekst og har kunder på integrasjonen med Uni Economy i et bredt bransjespekter.»
Vi gratulerer igjen og ser frem til å levere økt verdi til enda flere regnskapsbyrå og deres klienter sammen!  (13.02.2020)

OVERSIKT OVER REGNSKAPSPROGRAMMER

RegnskapssystemAPIFilbasertKundeinfoBilagstypeKidAvdObjProPro.navnAdv.navnObj.navnKommentar
24SevenOffice
e-conomic
Tripletex API
Uni Economy
Visma eAccounting
Agresso
Agro økonomi
Ajour
Akelius
Axapta
BAS økonomisystem
DI systemer
Duett (virksomhet)
Duett regnskap
Formula regnskap
Info Easy regnskap
Mamut
Maritech regnskap
Matrix økonomi

OVERSIKT OVER REGNSKAPSPROGRAMMER

RegnskapssystemAPIFilbasertKundeinfoBilagstypeKidAvdObjProPro.navnAdv.navnObj.navnKommentar
Microsoft Dyn. 4.0 (n4b)
PCKGenerelt utlegg til bruk av 3.part
Poweroffice GO
Procountor
Sage 50
Scenario
SIE4
Tripletex (mamut fil)KID ligger i filen, men Tripletex ignorerer dette feltet
Uni Micro regnskap
VB Spesial (R2, R3, R1)Avd/Pro/Obj kobles til R2/R3/R1 i VB
Visma Avendo
Visma BusinessAvd/Pro/Obj kobles til R1/R2/R6 i VB
Visma Contracting
Visma Enterprise økonomiAvd/Pro/Obj kobles til KB02/KB03/KB06
Visma Global
Visma Global (yyyy.mm.dd)Annet dato format. Til for eksempel Svensk Global
Visma Multisoft
Visma Rubicon
XLedger (AR10)Mamut fil, med prosjekt og avdeling byttet plass
XLedger (GL02)
Zirius Regnskap