Skip to main content

Phonero/Innovaphone

Vi tilbyr moderne bedriftsløsninger både mobilbasert, fra Phonero og IP basert fra Innovaphone

IT løsninger - IP Solutions- Fiber-Butikkdata og selvbetjeningsløsninger-Telefoniløsninger-IT/Drift/skytjenester

Gode produkter og tjenester er viktig i en travel arbeidshverdag. Phonero leverer et bredt utvalg løsninger som alle bidrar til en smartere og mer effektiv arbeidshverdag.

Hva er Bedriftsnett?

Med Bedriftsnett er det lett å se hvem som ringer og hvem som er ledige til å svare basert på ansattes tilgjengelighetsprofil.

God design og gjennomtenkte løsninger reduserer opplæringsbehov og bidrar til en god arbeidshverdag. Bedriftsnett fra Phonero forenkler arbeidshverdagen din, se her for mer informasjon:

Phonero bedriftsportal

Enkelt å administrere

Med Bedriftsnett fra Phonero inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten.

Ut fra behov og bruk kan både det webbaserte Sentralbordet, Personlig Sentralbord og Mobilapp benyttes. De viktigste funksjonene i Bedriftsnett kan betjenes på en enkel og effektiv måte fra alle arbeidsflatene. Løsningen fungerer for mobil- og IP-telefoni, både i kombinasjon og hver for seg.

IT løsninger - IP Solutions

Phonero Mobilapp

Vi har samlet de viktigste funksjonene i Phonero Bedriftsnett i en mobilapp.
Ansatte kan oppdatere tilgjengeligheten, ha tilgang til Bedtiftskatalogen, samt logge inn og ut av kø på farten.
For mer informasjon, ring oss eller send oss en e-post:
Mail ossRing ossMobiltelefoni
IT løsninger - IP Solutions- Fiber-Butikkdata og selvbetjeningsløsninger-Telefoniløsninger-IT/Drift/skytjenester

IP basert telefoni – Innovaphone

Telefoner med designpris
Et moderne kommunikasjonssystem tillater en miks av forskjellige typer terminaler, alt etter hva den enkelte bruker har behov for. Dette kan være bordtelefon, mobil, trådløs dect eller Wlan, app eller softphone, og andre spesialtelefoner for blant annet utendørsbruk. Arbeidssted, oppgaver og krav til design er viktige kriterier for valg av telefon.
Det tyskproduserte telefonsystemet Innovaphone IP-PBX er et kraftfult og sofistikert telefonsystem for bedrifter og organisasjoner. I tillegg til alle de telefonfunksjonene man forventer av et moderne telefonsystem, ha Innovaphone også en perfekt integrert system for Unified Communication ( samordnet kommunikasjon ). Innvovaphon er operatøruavhengig, er enkelt å ta i bruk og tilgjengelig fra enhver type arbeidsplass og plassering.
For mer informasjon, ring oss gjerne på telefon:
489 50 000
eller send en e-post til:
post@ipsolutions.no