Skip to main content

Kunder

Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder tjenester av høyeste kvalitet. Her ser du et utvalg kunder vi har hjulpet.

Fornøyde kunder

IP Solutions har i lengre tid levert det meste av kommunikasjonstjenester til Follestad, herunder fiber, telefonitjenester og brannmur. På nye og eksisterende avdelinger har vi lagt alle på felles plattform med brannmur, aksesspunkter / trådløst nett og telefoniløsning. Vi er godt fornøyd med servicenivå og kunnskap hos IPS.

Håvard BråsteinController i Follestad

Anton sport kjøper alle sine mobiltelefoner, mobilløsning og tilleggsutstyr fra IP Solutions og er godt fornøyd med samarbeidet.

Morten BorgersenManager / owner i Anton Sport

Kulør har inngått innkjøpsavtale med IP Solutions på kassasystemer, telefoni og fiber. Avtalen ble inngått vinteren 2019, og vi er så langt veldig godt fornøyd med samarbeidet.

Jonhild BjerkliKjedeleder i Kulør

Høsten 2018 kjøpte vi kassasystem fra IP Solutions AS. Vi er goft fornøyd med både systemet som sådan og IP Solutions som leverandør. Samarbeidet har fungert meget bra begge veier, og da er vi som kunde fornøyd.

Tor SkanckeDaglig leder

Ecura har et samarbeid med IP Solutions på innkjøp og service av mobiltelefoni, generelt IT utstyr og headset. Vår erfaring med IP Solutions er udelt positiv; de leverer på kvalitet, pris og service, noe som gjør at vi er godt fornøyd med samarbeidet.

Ellen StebekkMarkedsdirektør

IPS er vår leverandør av mobiltelefoni – vi er så langt meget fornøyd med kvaliteten på det de leverer.

Morten HasselgårdØkonomidirektør / CFO

IP Solutions er vår leverandør av internett, telefoniløsning, internkabling og generell it drift. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og hjelpen vi får når vi trenger den.

Michael SkiriDaglig leder og eier av Michaels

IPS er vår leverandør av mobiltelefoni og tilleggsutstyr, og vi oppfatter dem som en profesjonell samarbeidspartner som yter god service, rask levering og konkurransedyktige priser, noe som er viktig for oss som kunde.

Silvia Økland GreffHR-sjef

IP Solutions er vår leverandør av telefoniløsning, internettaksesser, vpn, trådløst nett og drift av brannmurer. Vi er godt fornøyd med samarbeidet og deres mulighet til å levere på tvers av fiberoperatører, og kan anbefale de som leverandør.

Jens Erik UndrumKirkeverge Nordre Follo kirkelige fellesråd

Vi benyttet IP Solutions for omlegging til en mer moderne løsning på telefoni og sentralbord. Godt fornøyd med både produkt, oppfølging og service.

Linn van de KassteeleIT-Manager

Vi har brukt IP Solutions for leveranse av Fiber og på vår nye telefoni- og sentralbordløsning, vi bruker dem også når vi trenger å kjøpe inn nye telefoner og annet telefoniutstyr. Vi er veldig fornøyd med service, oppfølging og produktene.

Mona Sævareid CarlmarHR-sjef

Vi har IP Solutions AS som vår leverandør på mobiltelefoner, hodesett og hjermmekontor løsninger, og de er en fryd å forholde seg til.

Espen SaksenAvdelingsleder