Skip to main content

IT-Drift og samhandling

IPS er en landsdekkende totalleverandør av alt innen butikkdata og komplementære produkter og tjenester. Vi tar hånd om hele leveranseprosessen, fra rådgiving, salg, prosjektering, utvikling, installasjon og logistikk til support.

Datakasse-, bankterminal- og nettbutikkløsninger

Lite er viktigere enn å få tatt imot betaling fra kunde på en rask og sikker måte. Med datakasse og/eller betalingsterminaler fra oss sikrer du en god opplevelse hos kunden. Utstyret passer til alt fra enkeltstående forretninger til større kjeder med flere avdelinger,og kan også integreres mot en rekke økonomisystemer på markedet.

Les mer

Skybasert telefonsentral

Skybasert IP-telefonisystem med fokus på sikkerhet og stabilitet, enkel administrasjon, trådløs telefoni, opptak og lagring av samtaler og operatøruavhengighet.

Les mer

Mobilt bedriftsnett

Med Mobilt Bedriftsnett inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten.

Bredbånd: Fiber/xDSL/IP-VPN

På nett med høy hastighet og maksimal stabilitet. Vi vet at din bedrift er helt avhengig av rask, stabil og sikker nettilgang for å kunne fungere på best mulig måte. For at dere skal være effektive og konkurransedyktige er det helt avgjørende å velge riktig kommunikasjonsløsning med smarte tilleggstjenester. Vi leverer internett via ulike teknologier, og tilpasser alltid løsningen etter ditt behov.

Les mer

Trådløse soner

De aller fleste kjenner til og bruker trådløst nett i en eller annen form. Men et skikkelig trådløst nett tilbyr så mye mer, og folk forventer også mer av et trådløst nett i dag enn for kun noen få år siden. Med våre trådløse soner kan du enkelt tilby både åpne og lukkede nett der gjester ikke har tilgang til det lokale nettverket, begrense båndbredde for f.eks. eksterne brukere, samt at nettet kan bygges ut i nærmest uendelig omfang, samtidig som sikkerheten er ivaretatt.

Les mer

Brannmur / Datasikkerhet

Den viktigste enkeltfaktoren for å beskytte bedriftens nettverk mot uønsket tilgang!Vi vet at datasikkerhet og branmmur er tung materie de færreste ønsker å bruke tiden sin på. La derfor oss håndtere dette for deg.Vi har teknisk personell som til enhver tid står parat til å bistå for at nettopp din bedrift skal få nyte godt av alle tjenestene der ute – uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Les mer

VPN-tilgang til bedriften

Som nevnt over er brannmuren til bedriftens nettverk noe man bruker for å sikre at uønsket tilgang utenfra stoppes på en effektiv måte. Men av og til ønsker man tilgang utenfra velkommen, da f.eks. ansatte trenger tilgang til ressurser i det lokale nettet. Vi hjelper gjerne med oppsett av slike VPN-tilganger, så de ansatte kan gjøre jobben sin uansett hvor de befinner seg geografisk.

Les mer

Maskinvare

Vi fører hardware fra de fleste markedsledende produsenter, og kan tilby det meste av utstyr til kontoret og de ansatte. Våre teknikere kan bistå med oppsett, opplæring, support og drift.

Les mer

Microsoft Office 365 og Skype for business

Sørg for god kommunikasjon mellom de ansatte med rett verktøy. Alltid siste versjon av Office på inntil 5 enheter for hver bruker – arbeids-PC, hjemme-PC, nettbrett, telefon, etc. i tillegg til mail på Exchange-plattform. Bedre blir det ikke! La gruppene jobbe sammen i sanntid med Skype-opplevelsen de er vant til, direkte fra Office-programmene de bruker hver dag. Forenkle infrastrukturen med Office 365 som en samlet plattform for anrop, konferanser, video og deling av informasjon.

Les mer

Mobiltelefoner

Vi fører telefoner fra alle de store og kjente produsentene, og har i tillegg 24 måneders garanti. Hjelp til oppsett og implementering i bedriftens telefonløsning får du av våre teknikere. Rask levering!

Les mer

Trådløs Telefon

Enkelte ganger er det nødvendig med trådløse telefoner for å kunne utføre jobben på en tilfredsstillende måte. Vi kan hjelpe deg med den løsningen som passer best for din bedrift, enten dere benytter analoge linjer, IP-telefoni, eller andre løsninger.

Les mer

Konferansetelefon

Møter er alle vant til å ha, men av og til er det veldig greit å kunne snakke sammen fra flere lokasjoner. Da er konferansetelefoner et meget godt og kostnadseffektivt verktøy. De er bygget for å sende og motta lyd fra alle kanter i store rom, og kan benyttes uavhengig av om man har analoge linjer, ip-telefoni, etc.

Les mer

Headset

Vi fører det meste innen hodesett av trådbundet eller trådløse DECT/Bluetooth-modeller, mobilhodesett fra Plantronics, Jabra, Sennheiser. Vi vet at ønsker og preferanser varierer internt i bedriften, men vi har modeller som passer de aller fleste behov både når det gjelder teknologi og ergonomi.

Les mer