Skip to main content

Ifølge digi.no er 99% av alle data-angrep gjort via menneskelig feil/ERROR! Ofte via E-post eller SMS med lenke som gir tilgang til bedriftens data.

Derfor har IP Solutions inngått et samarbeid med Cybr.AI. Vi hjelper våre kunder med å sikre at ansatte i din bedrift får kunnskap til å avverge datainnbrudd. Det sies at bedriften ikke er sterkere enn det svakeste ledd!

Løsningen gir din bedrift tilgang til en plattform hvor opplæring av bedriftens ansatte står i sentrum. Den består av mange ulike moduler og kan tilpasses ift. hvilken rolle hver enkelt ansatt i bedriften har: CEO/CFO/UTVIKLER/ANSATT

Ved hjelp av opplæringsmoduler, quizer, gamification og forsøk på phishingangrep vil bedriftens it-avdeling få løpende score på de ansatte, slik at man til en hver tid vet hva man bør fokusere på av intern opplæring. Oppsett og administrering av løsningen er svært enkelt, og krever minimalt av den enkeltstående bedrift.

Er dette noe din bedrift trenger hjelp med?