Skip to main content

For å imøtekomme markedets stadig økende krav til datasikkerhet og kapasitet, har IP Solutions AS inngått avtale med Eidsiva Bredbånd og BKK Breiband AS.

Vi kan nå tilby våre kunder nasjonale leveranser av høyhastighets fiberforbindelser med høy kvalitet, i samarbeid med solide selskaper med god lokal kunnskap. Våre samarbeid er spesielt viktig i en tid hvor mange tvinges til en konvertering fra kobberaksess til andre teknologier.

Vi anser det som strategisk viktig å ha god kunnskap om kundens lokalmarked, kan daglig leder Håkon Høgset fortelle. De nye samarbeidspartnerne i kombinasjon med våre eksisterende partnere GlobalConnect, Altibox og Telenor, gjør at vi kan forestå en komplett nasjonal leveranse til små og store selskaper. Teknologien legger vi på toppen, og varierer stort mellom de ulike leveransene. Vi ser også at våre kunder blir mer bevist på sikkerhetsløsninger mot internett, et område som får stadig større fokus som følge av hackerangrep i ulik form, spesielt i en pandemitid som er preget av mye hjemmekontor.

«Vi anser det som strategisk viktig å ha god kunnskap om kundens lokalmarked»

Kontakt oss i dag dersom din virksomhet har behov for alt fra enkel fiberaksess til økt sikkerhet mot internett, oppsett av lokal wifi, brannmur, SD-WAN, sikker tilknytting av hjemmekontor, VPN, og andre relevante tjenester. Vi leverer produktene «as a service», som enkeltinvestering, via leasingpartner eller avbetaling. Les mer om dette her.

Vi kan også bistå som en rådgiver på valg av operatør, hvor vi sammen skriver kravspesifikasjon og finner løsningen som er mest egnet for din bedrift.

Ta gjerne kontakt med oss for gode løsninger.

Leave a Reply